آموزش کامل جملات شرطی نوع دوم در انگلیسی

آموزش زبان انگلیسی به صورت ساده

آموزش کامل جملات شرطی نوع دوم در انگلیسی

۴۱ بازديد

نکاتی که هنگام استفاده از شرطی نوع دوم باید بدانید:

  • ساختار شرطی نوع دوم از فرمول زیر پیروی می‌کند:
If + گذشته ساده + would+ شکل پایه‌ای فعل (base form of the verb)
  • وقتی از فعل to be (am, is, are) در شرطی دوم استفاده می‌کنیم، شکل گذشته آن همیشه به صورت «were» خواهد بود نه «was»؛ چه برای اشخاص جمع (you, we, they) و چه برای اشخاص مفرد (I, he, she, it).

  • ما همچنین از شرطی دوم برای درخواست‌های بسیار مودبانه استفاده می‌کنیم.

  • در شرطی نوع دوم، می‌توانیم در بند اصلی به‌جای «would» از افعال وجهی (modal verbs) دیگر نیز استفاده کنیم.

  • ما از شرطی نوع دوم برای توصیف وضعیت فعلی غیر واقعی و نتیجۀ خیالی آن موقعیت استفاده می‌کنیم.

  • همچنین از شرطی نوع دوم برای بیان موقعیتی خیالی که در عین حال ممکن است در آینده اتفاق بیوفتد به همراه نتایج آن موقعیت استفاده می‌کنیم.

مثال‌هایی برای کاربردهای مختلف شرطی نوع دوم:

  • توصیف وضعیت فعلی غیر واقعی و نتیجۀ خیالی آن موقعیت:
If I were a rich man, I would buy a yacht.
اگر من یک مرد ثروتمند بودم، یک جت سوار می‌شدم.
  • بیان موقعیتی خیالی که در عین حال ممکن است در آینده اتفاق بیوفتد به همراه نتایج آن موقعیت:

If I had a time machine, I would go back in time and stop the war. اگر من ماشین زمان داشتم، به گذشته برمی‌گشتم و جنگ را متوقف می‌کردم.

برای اطلاع از نکات بیشتر در رابطه با جملات شرطی نوع دوم و آشنایی با گرامر این جملات در انگلیسی می توانید به مقاله آموزش کامل جملات شرطی نوع دوم در انگلیسی سر بزنید.

یادگیری مکالمات روزانه انگلیسی یکی از جوانب حیاتی در فرآیند یادگیری زبان است که به طور چشمگیری به تقویت مهارت‌های زبانی کمک می‌کند. زبان، ابزار اصلی ارتباط بین افراد است و مکالمات روزانه باعث می‌شود تا یادآوری و اعمال دانش زبانی در مواقع واقعی افزایش یابد. این نوع یادگیری به افراد امکان می‌دهد تا با عبور از مواقع مختلفی مانند گفتگوهای روزمره، خرید و فروش، ملاقات با دوستان و همکاران و...، با واژگان و اصطلاحات متنوع زبان آشنا شوند و این ارتباطات مکالماتی، یادگیری زبان را به یک فرآیند طبیعی و عملی تبدیل می‌کند.

همچنین، یادگیری مکالمات روزانه تاثیر مستقیم بر توسعه مهارت‌های شنیداری و تلفظ دارد. با گوش دادن به مکالمات و صحبت‌های روزمره، فرد با نحوه صحیح تلفظ و ادا کلمات آشنا می‌شود و این باعث می‌شود تا او بتواند بهترین شکل ممکن زبان را تلفظ کند و از تفاوت‌های صوتی در زبان استفاده کند. در مجموع، یادگیری مکالمات روزانه نه تنها مسیری کاربردی برای استفاده از زبان است بلکه به عنوان یک ابزار فعّال در تقویت تمامی مهارت‌های زبانی مؤثر و ارتقاء سطح زبانی فرد محسوب می‌شود.

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.