بدون شک رایتینگ به عنوان سومین بخش از آزمون آیلتس یکی از مهمترین بخشهای این آزمون است که کسب نمره بالا در آن نقش تعیینکنندهای در افزایش نمره کل هر داوطلب دارد. با این حال، بسیاری از دانشجویان نوشتن مقاله برای بخش رایتینگ را دشوار میدانند؛ زیرا با توجه به محدودیت زمانی تعیینشده، نوشتن مقالهای دقیق و کامل چندان ساده به نظر نمیرسد و چالشبرانگیز است. اگر شما هم با چنین چالشی مواجه هستید، باید بدانید که مطالعه منابع و کتاب رایتینگ آیلتس و تمرین بر اساس راهکارها و نکات ارائه شده در آنها به همراه شرکت در دوره رایتینگ آیلتس تا حدود زیادی میتواند به شما کمک کند تا بر این چالش غلبه کنید.
آزمون رایتینگ آیلتس شامل دو تسک میشود که در مجموع 60 دقیقه زمان نیاز دارد. تسک ۱ در حدود ۱۵۰ کلمه و تسک ۲ حدود ۲۵۰ کلمه را دربرمیگیرد. تسک ۱ مستلزم نوشتن دربارهی اطلاعات مختلفی است که ممکن است به صورت دیاگرام، چارت، جدول یا نمودار ارائه شده باشند. تسک ۲ دشوارتر است و انتظار میرود یک نتیجهگیری کلی ارائه دهید و مقاله شامل حداقل دو تا سه پاراگراف باشد.
منابع مفید برای بهبود مهارتهای رایتینگ شامل:
- Longman Essay Activator (Your key to writing success): مجموعهای از کلمات و عبارات مفید به همراه توضیحات معنا و کاربرد آنها.
- Essential set phrases and Expressions for the IELTS writing & speaking modules: یک مجموعه با 30 درس متنوع و عبارات مرتبط با هر درس به همراه مثالها.
- High-Scoring IELTS Writing Model Answers: مجموعهای از 79 سوال رایتینگ با سطوح مختلف دشواری برگزیده شده از آزمونهای آیلتس گذشته.
- IELTS Advantage: Writing Skills by Richard Brown and Lewis Richards: منبعی برای بهبود مهارتهای نوشتاری با تمرینهای متنوع.
- Collins Writing for IELTS by Anneli Williams: یک منبع جامع برای تقویت مهارتهای رایتینگ با تمرینها و نمونه مقالات.
همچنین، داشتن دیدگاه درست در مورد چگونگی نوشتن و استفاده از کتابهای معرفی شده و انجام تمرینهای مختلف نیز میتواند به بهبود عملکرد در بخش رایتینگ آیلتس کمک کند.
در مقاله منابع رایتینگ آیلتس [بهترین و کاربردی ترین کتاب ها] فهرست جامعی از بهترین منابع رایتینگ آیلتس ارائه شده است. بدیهی است شما تا کنون با نقاط قوت و ضعف خود در حوزه رایتینگ آشنا شدهاید. با در نظر گرفتن آنها، این کتابها را هر چه بیشتر ارزیابی و منابعی را انتخاب کنید که با نیازهای شما مطابقت بیشتری دارند و به شما کمک میکنند مقالات بهتری بنویسید.
- ۰ ۰
- ۱ نظر
برای انتخاب بهترین کتاب برای نوجوانان، ابتدا باید توجه کرد که چه نوع موضوعات و سبکهای داستانی جذابیت برای آنها دارد. ممکن است برخی از نوجوانان به داستانهای فانتزی و علمی تخیلی علاقهمند باشند، در حالی که برخی دیگر به داستانهای واقعگرایانه و معمایی تمایل دارند. بنابراین، اولین گام برای انتخاب کتاب مناسب، شناخت مخاطب و سلیقههای آنهاست.
https://bestkid.ir/%d8%aa%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%aa-%d9%86%d9%88%d8%ac%d9%88%d8%a7%d9%86/%d8%b4%d8%b9%d8%b1-%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%86%d9%88%d8%ac%d9%88%d8%a7%d9%86.html
در ادامه، باید توجه داشت که کتاب انتخابی برای نوجوانان، مطابق با مراحل سنی و تواناییهای ذهنی آنها باشد. کتابی که متناسب با سطح دانش و درک آنها باشد و در عین حال به آنها چالش بیشتری بدهد تا از آن استفاده کنند. همچنین، موضوعات مورد علاقه و مشکلاتی که ممکن است نوجوانان در زندگی روزمرهشان مواجه شوند، نیز میتواند معیاری برای انتخاب کتاب باشد تا آنها بتوانند از طریق داستانها و شخصیتهای آنها، انگیزه و راهحلهایی برای مواجهه با مسائل خود بیابند. به طور کلی، انتخاب بهترین کتاب برای نوجوانان نیازمند توجه به سلیقهها، سطح سنی، و موضوعاتی است که از آن بهرهمندی و رشد روحی و فکری برای آنها را تضمین کند.